
- reklama -
Suroviny
- mleté vepřové maso
- vejce
- petrželka
- kmín
- strouhanka
- koření na mleté maso nebo to, co máme rádi
- slanina
- červená paprika čerstvá
- jarní cibulka
- tvrdý sýr
- klobása
Postup přípravy receptu
-
Mleté vepřové maso osolit, opepřit, přidat oblíbené koření, nakrájenou cibulku,kmín, nasekanou petrželku, vejce a na zahuštění strouhanku podle potřeby.
-
Pak dělat placičky do kterých zabalíme náplň dle své chuti (já dávala klobásu, červenou papriku, jarní cibulku a sýr).
-
Každou rolku zabalíme do slaniny (v tomto případě je to schwarzwaldská šunka).
-
Dáme do pánve, zasypeme zbytkem pokrájené jarní cibulky, papriky a slaniny, podlijeme a dusíme. Průběžně otáčíme a podle potřeby podlíváme. Můžeme přidat kousek bujonu.
Kuchařka: alokinka









