Rizoto ze slepice

264
- reklama -

Suroviny
4 porce

slepice
rýže
zelenina:
mrkev
petržel
hrášek
kukuřice
cibule
sůl
pepř
olej
(množství rýže a zeleniny přizpůsobíme chuti a počtu strávníků)

Postup přípravy receptu

  1. Slepici dáme vařit (cca 2 hodiny), aby byla měkká. Kdo má papiňák doba se zkrátí (já se ho bojím).


    Zobrazit celý recept

  2. Očistíme mrkev, petržel a dáme vařit, pak nakrájíme na kostičky, dáme do mísy, přidáme uvařenou rýži, kukuřici a hrášek z konzervy, zesklovatělou cibuli, obrané a nakrájené maso ze slepice, zalejeme trochou vývaru, osolíme a opepříme. Můžeme posypat strouhaným sýrem. Ze zbytku vývaru uděláme polévku.