
- reklama -
Suroviny
- 250 g vepřového masa
- 150 g sojových kostek
- 1 cibule
- sůl
- pepř
- červená sladká paprika
- olej
- hověz bujon
- rýže
- malá plechovka hrášku
- kukuřice
Postup přípravy receptu
-
Na oleji necháme zpěnit cibulku, přidáme na kostky nakrájené maso a také přidáme sojové kostky (hned ze sáčku, vůbec nepředváříme). Osolíme, necháme maso pustit šťávu a přidáme papriku a pepř.
-
Zalejeme hovězím vývarem a necháme dusit do poloměkka.
-
Přisypeme rýži, dosolíme a necháme vařit do změknutí rýže. Doporučuji s tím často míchat, aby se rýže nepřichytila ke dnu hrnce.Na konec vmícháme hrášek a na talíři přizdobíme kukuřicí. Dobrou chuť.
Kuchařka: ladoska









