Rizoto s uzeným tofu (Dělená strava podle LK – Kytičky + zelenina)

99
- reklama -

Suroviny

1/2 hrnku rýže
1 lžička kari
1 lžíce olivového oleje
2 cibule nebo lahůdkové cibulky
200 g uzeného tofu
1 konzerva sladké kukuřice
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Uvařím půl hrnku rýže klasicky, přidám lžičku kari. Orestuji na 2 lžicích olivového oleje 2 cibulky do sklovata, přidám 200 g pokrájeného tofu na kostičky a restuji do kůrčičky.


    Zobrazit celý recept

  2. Osolím, opepřím, smíchám s rýží a kukuřicí. Přidala jsem cibulové výhonky, pepře můžete dát klidně i víc.

Poznámka od kuchařky

Uzené tofu jsem zkoušela poprvé, za mě je jedlé.