
- reklama -
Suroviny
    
- Vepřové maso (krkovička anebo které máte po ruce)
- rýži
- mraženou zeleninu (je jedno jakou, nejradši používám Mochovskou)
- hrášek
- kukuřici
- sýr
- sůl
- pepř
- petrželka
- olej
- salám (Vysočina)
Postup přípravy receptu
- 
Do hrnce si naleju olej a maso pokrájím, osolím a opepřím, pak nakrájím na kostky, nechám orestovat, po 5-10 minutách poleju maso vodou a nechám dusit, pak přidám zeleninu, hrášek a kukuřici (nemusíte to tam dávat hned, ale můžete to nechat i na ozdobu). 
- 
Až bude zelenina a maso měkoučké, tak přidám rýži a vařím, dokud se rýže neuvaří. Dám na talíř, ozdobím hráškem a kukuřicí, posypu sýrem a můžu na to dát i do křupava osmažený salám (Vysočina, Herkules..). 
Poznámka od kuchařky
Ten salám tam dávám podle chuti a když je křupavý, tak křupe i to rizoto.
            Kuchařka: barbra
        
