
- reklama -
Suroviny
- 5 ks vepřových řízků
- 250 g tvaroh (příp. Brynza)
- hrst medvědího česneku bez stopek, umytý a posekaný
- sůl
- pepř
- plátky dobré suché pikantní klobásy Chorizo apod. (lze vynechat)
- Trojobal:
- mouka hladká
- vejce
- strouhanka
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
-
Z kotlety nakrájame tenké rezne, každý druhý nedokrojíme. Naklepeme, osolíme, okoreníme.
-
Do tvarohu vmiešame soľ, čierne korenie a posekaný medvedí cesnak.
-
Na mäso dáme klobásu, tvarohovú zmäs, spichneme špáratkom, obaľujeme v múke, vajci a strúhanke, pozvoľna smažíme v oleji.
Poznámka od kuchařky
S bryndzou je to zvlášť chutné…
Kuchař: magdalenka