
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 150 g Hermelínu
- 320 g rýže na risotto
- 2 hrušky
- 2 čerstvé cibulky
- bílé suché víno
- zeleninový vývar
- máslo
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Oloupané hrušky nakrájejte na kostičky. Nasekanou cibulku nechte na másle zesklovatět na pánvi. Přidejte hrušky a chvíli duste. Dejte stranou.
-
V druhé pánvi nechejte na másle osmahnout pár minut rýži, za stálého míchání. Přilejte víno a nechte ho odpařit. Potom po trochách přilévejte hotový vývar, dokud se rýže neuvaří. Asi v půlce varu rýže, přidejte sýr pokrájený na kostičky, sůl a pepř a hrušky.
-
Servírujte okořeněné čerstvě mletým pepřem z mlýnku.
Kuchařka: sebastianna