Ředkvičkový salát se šmakounem

36
- reklama -

Suroviny
2 porce

2 svazky ředkviček
4 stonky řapíkatého celeru
200 g Šmakouna (přírodní)
150 g Cottage sýr
1 lžíce Dijonské hořčice
1 hrst pažitky

Postup přípravy receptu

  1. Ředkvičky si očistíme a nakrájíme na menší kousky. Celer oloupeme, zbavíme zbylých vláken a uděláme tenké plátky (nebo silnější, jak kdo má rád, ale moje děti ho nechtějí v salátu vidět).


    Zobrazit celý recept

  2. Šmakouna si nakrájíme na kostičky a vše smícháme v míse s cottagem, hořčicí a nasekanou pažitkou. Nejlepší je salát vychlazený a uležený pár hodin, aby se chutě krásně spojily.

Poznámka od kuchařky

http://www.facebook.com/MishkaDiary

Poslední dobou na ředkvičkách ujíždím a tento salátek nemá chybu.