- reklama -
Suroviny
2 porce
- 2 svazky ředkviček
- 4 stonky řapíkatého celeru
- 200 g Šmakouna (přírodní)
- 150 g Cottage sýr
- 1 lžíce Dijonské hořčice
- 1 hrst pažitky
Postup přípravy receptu
-
Ředkvičky si očistíme a nakrájíme na menší kousky. Celer oloupeme, zbavíme zbylých vláken a uděláme tenké plátky (nebo silnější, jak kdo má rád, ale moje děti ho nechtějí v salátu vidět).
-
Šmakouna si nakrájíme na kostičky a vše smícháme v míse s cottagem, hořčicí a nasekanou pažitkou. Nejlepší je salát vychlazený a uležený pár hodin, aby se chutě krásně spojily.
Poznámka od kuchařky
http://www.facebook.com/MishkaDiary
Poslední dobou na ředkvičkách ujíždím a tento salátek nemá chybu.
Kuchařka: MishkaCZ