
- reklama -
Suroviny
- 2-3 svazky ředkviček
- olej(slunečnicový, nebo olivový)
- houbové koření z Vitany-nemusí být
- kousek másla
- 3 vejce
- 1 cibuli
- kmín
- pepř
- sůl
- zelená petrželka nebo pažitka
Postup přípravy receptu
-
Ředkvičky si umyjeme, nakrájíme na plátky, osolíme, zakápneme olejem a necháme chvíli odležet v misce. Cibulku si drobně nakrájíme a dáme jí zpěnit na másle, přidáme ředkvičky, kmín, pepř, houbové koření a dusíme.
-
Pak už jen přidáme rozšlehaná vejce a sekanou petrželku, nebo pažitku. Jíme s bramborem nebo chlebem.
Poznámka od kuchařky
Když máte hotovo, tak zjistíte, že to voní, chutná i vypadá jako houby a pochybujete nad tím, jestli jste to fakt dělali z ředkviček.Je to prima,když houby ještě nerostou v lese!!!
Recept je od Hanky Švejnohové.
Kuchařka: Bibinka