![Ražniči v pomalém hrnci_5ffc79e8b32b9.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/raznici-v-pomalem-hrnci_5ffc79e89e2ae.jpeg)
- reklama -
Suroviny
8 porcí
- 1,5 kg vepřového masa (použila jsem plec)
- 4 cibule
- 4 čerstvé papriky
- 4 rajčata
- 20 dkg loveckého (nebo jiného trvanlivého salámu či klobásky)
- sůl
- voda
- Marináda:
- grilovací koření
- sojová omáčka
- hořčice
- olej
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na kostky a naložíme do marinády, nejlépe přes noc.
-
Cibuli nakrájíme na půlkolečka, papriky, rajčata a lovecký salám nakrájíme na kostky.
-
Maso se zeleninou smícháme a dáme do pomalého hrnce, podlijeme hrnkem vody a lehce osolíme.
-
Nastavíme hrnec na high (stupeň II) na 4 hodiny a „pomalíme“.
-
Půl hodiny před dokončením zkontrolujeme stav šťávy a můžeme případně zahustit trochou mouky, když bude třeba, ještě dochutíme).
Kuchařka: Gabina