Ražniči v pomalém hrnci

163
- reklama -

Suroviny
8 porcí

1,5 kg vepřového masa (použila jsem plec)
4 cibule
4 čerstvé papriky
4 rajčata
20 dkg loveckého (nebo jiného trvanlivého salámu či klobásky)
sůl
voda
Marináda:
grilovací koření
sojová omáčka
hořčice
olej

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky a naložíme do marinády, nejlépe přes noc.


    Zobrazit celý recept

  2. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, papriky, rajčata a lovecký salám nakrájíme na kostky.

  3. Maso se zeleninou smícháme a dáme do pomalého hrnce, podlijeme hrnkem vody a lehce osolíme.

  4. Nastavíme hrnec na high (stupeň II) na 4 hodiny a „pomalíme“.

  5. Půl hodiny před dokončením zkontrolujeme stav šťávy a můžeme případně zahustit trochou mouky, když bude třeba, ještě dochutíme).