Ražničí bez špejle

79
- reklama -

Suroviny
4 porce

300 g vepřového masa kotleta
300 g kuřecích prsou
100 g anglické slaniny
100 g špeku
2 ks klobásy
2 ks čerstvé papriky
2 ks cibule
žampiony
4 ks rajčat
2 lžíce hořčice
3 lžíce kečupu
sůl
pepř
5 lžic oleje
1 dcl červeného vína

Postup přípravy receptu

  1. Maso i ostatní suroviny nakrájíme na malé kousky cca 4 x 4 cm, smícháme s 5 lžícemi oleje, hořčicí, kečupem, solí, pepřem, grilovacím kořením, česnekem.


    Zobrazit celý recept

  2. Vše dáme do velkého pekáče a pečeme 1 hodinu při 180°C.

  3. Postupně přiléváme do šťávy 1 dl červeného vína.

  4. Šťávu můžeme nakonec zahustit jíškou.

Poznámka od kuchařky

Už nás nebavilo sundávat špejli. 🙂

Podáváme s bramborem, hranolky nebo rýží.