RAW ostružinové cupcakes s mákem a skořicí

57
- reklama -

Suroviny
11 porcí

Korpus:
120 g mletého máku
120 g datlové pasty
špetka soli
11 silikonových košíčků o průměru 7 cm
Krém:
1 hrnek ostružin (170 g)
1 přezrálý banán
3/4 hrnku změklého kokosového oleje
2 plnější lžíce medu
lžička mleté skořice
špetka soli
ostružiny na dozdobení

Postup přípravy receptu

  1. Na korpus vše smícháme na tvárné těsto. Pokud se hmota drolí, přidáme lžíci teplé vody, rozdělíme do košíčků a do každého košíčku položíme celou ostružinu.


    Zobrazit celý recept

  2. Suroviny na krém rozmixujeme, nalijeme do formiček a necháme ztuhnout v mrazáku. Dozdobíme, odstraníme košíček a podáváme.