
- reklama -
Suroviny
9 ks
- Těsto:
- 200 g mletých vlašských ořechů
- 200 g drobně pokrájených datlí
- 50 g goji
- 150 g mletého sušeného kokosu
- 4 polévkové lžíce kokosového oleje
- 2 polévkové lžíce raw kakaa
- 200 g najemno strouhané mrkve
- 2 polévkové lžíce skořice
- 3 lžíce medu či jiného sladidla
- špetka soli
- Citronová poleva:
- 120 g namočených kešu ořechů ( cca na 15 min.)
- 10 polévkových lžic citronové šťávy
- 4 polévkové lžíce rozehřátého kokosového oleje.
- lžíce medu
Postup přípravy receptu
-
Vše na těsto smícháme na tvárnou hmotu a dáme chladit do lednice.
Zatím připravíme polevu. Všechny suroviny vložíme do mixéru a umixujeme dohladka. -
Těsto natlačíme do silikonových košíčků, namažeme polevou, dozdobíme a dáme chladit. Vyloupneme z formiček a podáváme.
Poznámka od kuchařky
Krásné raw tvoření všem.
Kuchařka: Petra Rybova