![RAW arašídové kostky_5ff74e08864ed.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/raw-arasidove-kostky_5ff74e08753d7.jpeg)
- reklama -
Suroviny
16 kostiček
- 1 hrnek jemných raw ovesných vloček- je i varianta bezlepkových, kdo je nesnese či nechce lepek
- 1/2 hrnku raw arašídového másla
- 1/3 hrnku kokosového rozehřátého oleje
- 1/3 hrnku medu či jiného sladidla
- 1/2 hrnku sušeného strouhaného kokosu
- 1 zarovnaná lžíce nepraženého kakaa
- 1 zarovnaná lžíce karobu (nemusí být)
- 1 lžička vanilky
- špetka soli
Postup přípravy receptu
-
Vše smícháme a natlačíme do formy vyložené pečícím papírem na tloušťku cca 1 cm. Dáme ztuhnout do lednice. Nejlepší jsou druhý den, kostky se krásně rozleží a propojí vůně a chuť.
Nakrájíme na kostky a uchováváme v lednici. Trvanlivost je poměrně dlouhá. -
Pokud nemáte po ruce raw máslo či vločky, dejte klasiku. Pro jednou se nic nestane, za hřích tyto kostky totiž stojí!!
Chuťově dost připomínají tatranky.
Kuchařka: Petra Rybova