RAW arašídové kostky

107
- reklama -

Suroviny
16 kostiček

1 hrnek jemných raw ovesných vloček- je i varianta bezlepkových, kdo je nesnese či nechce lepek
1/2 hrnku raw arašídového másla
1/3 hrnku kokosového rozehřátého oleje
1/3 hrnku medu či jiného sladidla
1/2 hrnku sušeného strouhaného kokosu
1 zarovnaná lžíce nepraženého kakaa
1 zarovnaná lžíce karobu (nemusí být)
1 lžička vanilky
špetka soli

Postup přípravy receptu

  1. Vše smícháme a natlačíme do formy vyložené pečícím papírem na tloušťku cca 1 cm. Dáme ztuhnout do lednice. Nejlepší jsou druhý den, kostky se krásně rozleží a propojí vůně a chuť.
    Nakrájíme na kostky a uchováváme v lednici. Trvanlivost je poměrně dlouhá.


    Zobrazit celý recept

  2. Pokud nemáte po ruce raw máslo či vločky, dejte klasiku. Pro jednou se nic nestane, za hřích tyto kostky totiž stojí!!
    Chuťově dost připomínají tatranky.