RAW arašídové kostky

119
- reklama -

Suroviny
16 kostiček

1 hrnek jemných raw ovesných vloček- je i varianta bezlepkových, kdo je nesnese či nechce lepek
1/2 hrnku raw arašídového másla
1/3 hrnku kokosového rozehřátého oleje
1/3 hrnku medu či jiného sladidla
1/2 hrnku sušeného strouhaného kokosu
1 zarovnaná lžíce nepraženého kakaa
1 zarovnaná lžíce karobu (nemusí být)
1 lžička vanilky
špetka soli

Postup přípravy receptu

  1. Vše smícháme a natlačíme do formy vyložené pečícím papírem na tloušťku cca 1 cm. Dáme ztuhnout do lednice. Nejlepší jsou druhý den, kostky se krásně rozleží a propojí vůně a chuť.
    Nakrájíme na kostky a uchováváme v lednici. Trvanlivost je poměrně dlouhá.

  2. Pokud nemáte po ruce raw máslo či vločky, dejte klasiku. Pro jednou se nic nestane, za hřích tyto kostky totiž stojí!!
    Chuťově dost připomínají tatranky.