
- reklama -
Suroviny
- 4 krajíčky chleba
- 2 dobrá vyzrálá rajčata
- česnek
- olivový olej
- sůl
- tuk na smažení
Postup přípravy receptu
-
Topinky opečeme do křupava, kdo chce, může nasucho v troubě. Horké topinky potřeme česnekem. Rajčata rozpůlíme a řeznou stranou opatrně roztíráme po topince.
-
Topinku pokapeme olejem, použila jsem lehce pikantní v rozprašovači. Nakonec osolíme podle chuti a opepříme. Přizdobíme bazalkou a hned podáváme.
Poznámka od kuchařky
Recept je z blogu Dobré jedlo. Zaujal mě svou jednoduchostí. A protože je zrovna doba dobrých a chutných rajčat, recept jsem vyzkoušela. Topinky jsou moc dobré a rychlé na přípravu.
Kuchařka: mika59