- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 větší zralá rajčata
- 1/2 červené cibule (nakrájené nadrobno)
- 1 malá chilli paprička
- nasekaný koriandr
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup přípravy receptu
-
3 rajčata omyjeme, nakrájíme je na menší kusy a vhodíme je do mixéru. Pomocí několika pulsů rajčata rozmixujeme na jemno.
-
Zbylé rajče očistíme, nakrájíme ho na menší kousky a vmícháme ho k rozmixované směsi.
-
Mám ráda, když jsou v omáčce i větší kusy rajčat, proto zbylé rajče krájím ručně. Pokud Vám to více vyhovuje, můžete rozmixovat vše.
-
K salse přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, nasekanou chilli papričku a koriandr. Ochutíme solí a pepřem.
-
Před podáváním doporučuji salsu vychladit v lednici.
Poznámka od kuchařky
Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky : http://cookingwithsusa.blogspot.cz/
Kuchařka: Susa