
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 50 g quinoy
- 1/2 balení uzeného tofu
- 50 g hlívy ustřičné
- cherry rajčata
- 1/4 žluté papriky
- hrst mraženého hrášku
- hrst kešu oříšků
- 1 lžička ghí (propuštěné máslo )
- sojová omáčka
- sůl
- sušený česnek
- chilli koření
Postup přípravy receptu
-
Quinou namočíme na 10 minut do vody, abychom ji zbavili hořkosti. Vodu slijeme a přidáme dvojnásobek čisté vody (1:2 vody). Vaříme do měkka, nakonec přidáme mražený hrášek.
-
Uzené tofu nakrájíme na kostičky a spolu s pokrájenou hlívou orestujeme do zlatova. Přidáme posekané kešu ořechy, pokrájenou papriku a rajčata. Chvíli prohříváme.
-
Nakonec zakápneme sojovou omáčkou. Přidáme kořeni dle chuti a vše dobře promícháme dohromady.
Kuchařka: Michaela.Koc









