
- reklama -
Suroviny
- 3 bílky
- 12 lžic cukru moučka
- 2 Kofily
Postup přípravy receptu
-
Připravíme hrnec a o něco menší misku. Do hrnce dáme trochu vody a přivedeme k varu. Na hrnec položíme misku s bílky a budeme šlehat ve vodní lázni.
Když bílky začínají houstnout, přidáváme cukr a šleháme do úplného zhoustnutí. Sníh by se měl lesknout. -
Připravíme plech s pečícím papírem. Čokoládu nakrájíme na kousíčky. Vyšlehané bílky dáme do zdobičky a děláme malé kopečky. Do každého dáme kousek čokolády a špičkou sněhu pusinku uzavřeme.
Sušíme v troubě na 160 st. cca 20 minut.
Poznámka od kuchařky
Zdroj: Orion – upraveno
Kuchařka: mika59