Pudinková buchta s ovocem

78
- reklama -

Suroviny

Těsto :
200 g polohrubá mouka
4 žloutky
sníh ze 4 bílků
1 prášek do pečiva
170 g cukru
4 lžíce teplé vody
Krém:
2 pudinky v prášku
650 ml mléka
cukr na oslazení pudinku (dle návodu)
1 vanička tučného tvarohu
cca 150 g másla
ovoce, želatina v prášku

Postup přípravy receptu

  1. Upečeme piškotový korpus (smícháme všechny suroviny a přidáme sníh z bílků).

  2. Uvaříme klasicky pudink a až zchladne, zašleháme do něj vaničku tvarohu a změklé máslo.
    Pudinkový krém rozetřeme na upečený vychladlý korpus.

  3. Na krém poklademe ovoce a připravíme želatinu (prášková v sáčku – rozpustíme s vodou a povaříme dle návodu na sáčku). Zchladlou želatinou zalijeme ovocnou vrstvu.