
- reklama -
Suroviny
- Těsto :
- 200 g polohrubá mouka
- 4 žloutky
- sníh ze 4 bílků
- 1 prášek do pečiva
- 170 g cukru
- 4 lžíce teplé vody
- Krém:
- 2 pudinky v prášku
- 650 ml mléka
- cukr na oslazení pudinku (dle návodu)
- 1 vanička tučného tvarohu
- cca 150 g másla
- ovoce, želatina v prášku
Postup přípravy receptu
-
Upečeme piškotový korpus (smícháme všechny suroviny a přidáme sníh z bílků).
-
Uvaříme klasicky pudink a až zchladne, zašleháme do něj vaničku tvarohu a změklé máslo.
Pudinkový krém rozetřeme na upečený vychladlý korpus. -
Na krém poklademe ovoce a připravíme želatinu (prášková v sáčku – rozpustíme s vodou a povaříme dle návodu na sáčku). Zchladlou želatinou zalijeme ovocnou vrstvu.
Kuchařka: kristynakristynka