
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 1 vanilkový pudink
- 0,5 l nízkotučného mléka
- 1 vanička nízkotučného tvarohu
- cca 10 švestek
- 1 sladká hruška
- cukr podle chuti
- čerstvá máta
Postup přípravy receptu
-
Pudink uvaříme podle návodu, použijeme nízkotučné mléko. Uvařený pudink nalijeme do sklenic a necháme vychladnout.
-
Švestky uvaříme s cukrem, rozmačkáme a necháme vychladnout.
-
Tvaroh rozmícháme s cukrem a nadrobno nasekanou mátou.
-
Hrušky nakrájíme nadrobno.
-
Po vychladnutí navrstvíme na pudink rozvařené švestky, pak tvaroh, nakrájenou hrušku, a nakonec ozdobíme větvičkou máty.
Poznámka od kuchařky
Ovoce můžeme střídat podle chuti nebo sezóny.
Kuchařka: Kocmax