Pudink s tvarohem a ovocem

67
- reklama -

Suroviny
4 porce

1 vanilkový pudink
0,5 l nízkotučného mléka
1 vanička nízkotučného tvarohu
cca 10 švestek
1 sladká hruška
cukr podle chuti
čerstvá máta

Postup přípravy receptu

  1. Pudink uvaříme podle návodu, použijeme nízkotučné mléko. Uvařený pudink nalijeme do sklenic a necháme vychladnout.

  2. Švestky uvaříme s cukrem, rozmačkáme a necháme vychladnout.

  3. Tvaroh rozmícháme s cukrem a nadrobno nasekanou mátou.

  4. Hrušky nakrájíme nadrobno.

  5. Po vychladnutí navrstvíme na pudink rozvařené švestky, pak tvaroh, nakrájenou hrušku, a nakonec ozdobíme větvičkou máty.

Poznámka od kuchařky

Ovoce můžeme střídat podle chuti nebo sezóny.

http://varimebeztuku.blogspot.cz/