
- reklama -
Suroviny
            4 porce
							
    
- 4 ks pštrosích steaků (á 200g)
- 1 sáček kořenící směsi STEAK
- 8 plátků uzené slaniny
- olivový olej
- režná nit
Postup přípravy receptu
- 
Pštrosí maso potřeme olivovým olejem smíchaným s kořením STEAK a dáme uležet do chladna nejlépe na 24 hodin. 
- 
Uzenou slaninou poté vytvoříme okolo steaků „kabátek“, který zajistíme režnou nití. 
- 
Steaky po uležení a obalení vkládáme do rozpáleného oleje na pánvičce, a zprudka opékáme z každé strany cca 4-5 minut. 
- 
Poté necháme přikryté „ tzv. dojít “ cca 5-10 minut. Příloha americké brambory. Jako lahodná zeleninová příloha BABY karotka na másle. 
Poznámka od kuchařky
Zdroj masa:
Vánoční trhy na BVV Brno – stánek fy. Pštrosí farma Doubravice nad Svitavou
            Kuchař: Colombo65
        
 
            