Suroviny
- Korpus:
- viz poznámka
- Krém:
- 2 másla-změklá
- 2 vanilkové pudinky bez vaření
- 400 ml mléka
- 2 pl cukru
- 1 vanilkový cukr-nemusí být
- Ostatní:
- marmeláda
- potahovací hmota
- * cca 0,4 kg černé
- * cca 0,5 kg bílé
- * červená gelová barva
- * zdobení
Postup přípravy receptu
-
Korpus dle receptu v poznámce – a tímto za něj děkuji, je super – ve dvojité dávce. Pekla jsem 2 pláty (1 dávka = 1 plech). Velikost krabice je 30×30 a prsa se do ní akorát vešly.
-
Při chladnutí korpusu připravit krém – mléko s cukrem a pudinkem vyšlehat do tuha. V jiné míse vyšlehat máslo, do másla po lžících přišlehávat pudink. Dáme chladit.
-
Z vychladlého korpusu vykrojíme 2x srdce, 2x kolečko cca o 1 cm menší než polokruh na srdci a 2x kolečko cca o 1 cm menší než předchozí kolečko. Korpus srdce pomažeme krémem (můžeme lehce pod krém i marmeládu), přiložíme druhé srdce, krémem pomažeme jen místo kde budeme tvarovat prsa, přiložíme větší kolo, opět krém a menší kolo.
-
Z menších odkrojků, trochy krému a marmelády vytvoříme hmotu, kterou použijeme na dotvarování ňader. Necháme chvíli vychladit, potom celý dort pomažeme jemně krémem a opět dáme chladit.
-
Probarvíme si potahovou hmotu na tělovou/růžovou a rozválíme plát na potažení dekoltu a přiložíme na vychlazený korpus. Z potahovky vytvarujeme kuličky a umístíme na prsa jako bradavky. Zpracujeme a vyválíme potahovku jakékoliv barvy na podprsenku a potáhneme každé prso zvlášť. Tělový potah není přes celý dort, s podprsenkou mají přesah cca 2 cm. Dotvoříme ramínka a ozdoby.
-
Zůstane Vám krém i větší kousky odkrojků. Namazat a sníst jako řezy.
Poznámka od kuchařky
Recept na korpus jsem použila tento