- reklama -
Suroviny
- mrkev
- petržel
- celer
- 3 střední brambory
- 4 plné lžíce mražené kukuřice
- 100g těstovin malého tvaru
- 100 g ryby
- (v receptu použit pangas dolnooký)
- voda
- 1 stroužek česneku
Postup přípravy receptu
-
Do papiňáku si dáme zeleninu, kterou jsme si předem nakrájeli nadrobno nebo nasekali v robotu, přidáme brambory na kostičky, kukuřici, celý stroužek česneku, těstoviny a plátek ryby (nemusíme krájet).
-
Zalijeme vodou, aby byla zelenina potopená. Vaříme v papiňáku, dokud zelenina nezměkne (cca 15-20 minut), ryba se mezitím také udělá.
-
Když je hotovo, rybu a česnek rozmačkáme vidličkou popř. zeleninu ještě podle potřeby trochu rozmixujeme a podáváme.
Kuchařka: Lendiiik