- reklama -
Suroviny
1 sklenice 0,7 a jedna sklenice 0,3
- 500 g točeného salámu nebo špekáčků
- 2 velké cibule
- 3 kyselé okurky
- 1 feferonka
- Na marinádu:
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- 1 lžíce tatarské omáčky
- 2 lžíce oleje
- 2 lžíce octa
- 2 lžíce ostrého kečupu
- 1 lžíce worcesteru
- 1 lžička mletého cukru
- 1/2 lžičky mletého pepře
- 1/2 lžičky soli
Postup přípravy receptu
-
Točený salám nakrájíme na kolečka, cibuli také nakrájíme na kolečka a okurky na kostičky. Vše společně promícháme a zalijeme marinádou. Naložíme do sklenic a podle potřeby zalijeme okurkovou šťávou. Necháme v lednici 1 – 2 dny proležet.
Kuchařka: JanaDorazinova