
- reklama -
Suroviny
- Pražma (mražená)
- Sůl
- Pepř
- Bazalka
- Citrónová kůra
- Tymián
- Olivový olej
- Brambory
Postup přípravy receptu
-
V hrníčku si rozmícháme olivový olej a všecno koření.
-
Ryby dobře omyjeme vodou a promažeme zevnitř i zvenku kořenící směsí. Necháme uležet cca 2 hodiny v chladu.
-
Mezitím si povaříme brambory ve slupce (malé brambory) asi 20 minut.
-
Do pekáčku dáme uvařené brambory rozkrojené na půl, pomažeme kořenicí směsí, do brambor vložíme naložené ryby a dáme péci do středně vyhřáté trouby.
-
Pečeme cca 30 minut. Během pečení ryby obracíme a vždy navrch dáme plátek másla.
Kuchařka: Semy.cz