
- reklama -
Suroviny
- 2 červené řepy
- 1/2 hlávky bílého zelí (menší)
- 6 brambor
- 1/2 pytlíku zeleniny na svíčkovou
- 0,5 kg předního hovězího
- 0,5 kg vepřového plecka
- 1 kuřecí stehno
- sůl
- zakysaná smetana
Postup přípravy receptu
-
Do vody ve velkém hrnci si dáme vařit maso. Osolíme a vaříme, dokud není maso měkké, první vyndáme kuřecí, pak vepřové a nakonec hovězí.
-
Do vývaru dáme nakrájené zelí, pak si nakrájíme řepu, kterou pak také přidáme, nakrájíme si brambory a taky je přidáme. Nakonec dáme zeleninu pod svíčkovou.
-
Vše necháme chvilku povařit a nakonec přidáme nakrájené maso.
-
Dochutíme pouze solí a můžeme podávat 🙂 Zakysanou smetanu přidáme až na talíři.
Kuchařka: Dasenka