
- reklama -
Suroviny
- 1/2 většího celeru
- 3 uvařené studené brambory
- 4 vejce vařená natvrdo
- 50-80 g sýra nivového typu
- sůl a pepř podle potřeby
- 2 vejce
- 2 hrsti medvědího česneku
- 3 stonky jarní cibulky
Postup přípravy receptu
-
Syrový celer ustrouháme na jemnějším struhadle, brambory, sýr a vejce na hrubším. V míse smícháme s posekaným medvědím česnekem, pokrájenou cibulkou a podle chuti dosolíme, opepříme.
-
Přidáme vajíčka, důkladně promícháme a na plech vyložený pečícím papírem tvoříme placičky. Pečeme je asi 20-25 minut na 180 st. – do zezlátnutí.
Poznámka od kuchařky
Další způsob, jak zpracovat vykoledovaná vajíčka 😀
Kuchařka: hosta