
- reklama -
Suroviny
3 porce
- 10 nových brambor ve slupce typ A, přílohové, s jemnou slupkou
- 300 g růžičkové kapusty
- 6 plátků uzeného masa – 300 grm z plece nebo kýty ne krkovice
- 3 pl tatarské omáčky – nemusí být
- bylinková sůl
Postup přípravy receptu
-
Brambory omejeme, kapustičky očistíme a omejeme, osolíme.
-
Dáme do parního hrnce a dusíme 30 minut. K jedné porci dáme jednu lžičku tatarky.
Poznámka od kuchařky
Jeden z receptů jak dietně a chutně papkat, dám jich tu víc. Tento nazvěme den 1. Takže kdo má špíčky, tak šup do toho, jezte se mnou a budeme do léta pěkný holky. Cca jedna porce má 1700 kJ, což odpovídá obědové porci při redukční dietě
Kuchařka: k.radulka