Povánoční dietka 1. den

74
- reklama -

Suroviny
3 porce

10 nových brambor ve slupce typ A, přílohové, s jemnou slupkou
300 g růžičkové kapusty
6 plátků uzeného masa – 300 grm z plece nebo kýty ne krkovice
3 pl tatarské omáčky – nemusí být
bylinková sůl

Postup přípravy receptu

  1. Brambory omejeme, kapustičky očistíme a omejeme, osolíme.

  2. Dáme do parního hrnce a dusíme 30 minut. K jedné porci dáme jednu lžičku tatarky.

Poznámka od kuchařky

Jeden z receptů jak dietně a chutně papkat, dám jich tu víc. Tento nazvěme den 1. Takže kdo má špíčky, tak šup do toho, jezte se mnou a budeme do léta pěkný holky. Cca jedna porce má 1700 kJ, což odpovídá obědové porci při redukční dietě