
Suroviny
    
- 200 g marshmallow
- 400 g prosátého cukr moučka
- 2 lžíce citronové šťávy
Postup přípravy receptu
- 
Marshmallows si dáme do větší mísy, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do mikrovlnné trouby. Necháme z bonbonů udělat takovou „kaši“ jako karamel. Během ohřívání v mikrovlnné troubě si ale dáváme pozor na to, aby nám marshmallows nepřetekly – nabobtnají. Občas zamícháme. 
- 
Po vytvoření námi požadované hmoty, vyjmeme nádobu z mikrovlnné trouby a přidáme polovinu cukru. Nedivte se, bude to velmi lepkavé a tekuté. Hmotu si předěláme na vál a vyválíme se zbytkem cukru, pokud bude hmota moc tuhá, přidáme trochu vody. A kdyby naopak byla moc řídká a lepivá, dáme navíc další cukr. Nic se tím nezkazí. 
- 
Můžeme použít i potravinářské barvy 🙂 
Poznámka od kuchařky
Já jsem do hmoty dala asi tak o třetinu více cukru, abych ji dostala do požadované konzistence.
