Pórkovo – kuřecí špíz s curry dipem

50
- reklama -

Suroviny

1 kuřecí prso
1 menší pórek
1 PL ústřicové omáčky
sůl
olej
(Na curry dip):
2 PL zakysané smetany
1 PL majonézy
1 jarní cibulka
1 KL curry
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, osolíme a promícháme s ústřicovou omáčkou a necháme půl hodiny marinovat.


    Zobrazit celý recept

  2. Pórek nakrájíme na kolečka cca 1 cm silná. Střídavě napichujeme s masem na jehlu. Opečeme pozvolna na oleji.

  3. Na dip smícháme majonézu se zakysanou smetanou, curry a na jemno nakrájenou jarní cibulkou. Dochutíme solí. Dip je lepší připravit hodinu před pečením špízu a nechat ho odležet v lednici.

Poznámka od kuchařky

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/