
- reklama -
Suroviny
500 g pomazánky
- 300 g pečeného bůčku
- 200 g pečeného uzeného masa
- 1-2 lžíce hořčice
- 1 větší cibule
- prolisované stroužky česneku (kdo kolik může)
- rozehřáté sádlo a sosík z upečeného masa
- sůl
- mletý pepř podle potřeby
Postup přípravy receptu
-
Všechno maso umeleme na masovém mlýnku. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, hořčici a promícháme.
-
Do masové směsi přidáme sádlo se sosem z upečeného masa, ještě jednou pořádně promícháme a dáme vychladit.
-
Na namazaném pečivu můžeme posypat čerstvou cibulovou natí, nebo posypat nakrájenou cibulí, nebo poklást plátky kyselé okurky.
-
Každý si může podle své potřeby svou namazanou porci dochutit solí a pepřem.
Poznámka od kuchařky
Našla jsem pár podobných receptů. Přidávám jeden, který je tomu mému nejblíže 🙂
Kuchařka: Anna Kocikova









