Pomazánka z pečené ryby, květáku a cottage

50
- reklama -

Suroviny
4 porce

1 rybí konzerva (Nekton – China, Fish and vegetables)
1/2 střední na jemno nasekané cibule (i naťová)
100 g sýra Cottage bez příchuti
1 hrst doměkka uvařeného květáku
3 kousky jemně posekaných sušených rajčat v oleji
sůl
bylinky na ozdobu

Postup přípravy receptu

  1. Z rybí konzervy vyjmeme maso, podélně je rozpůlíme, vykrojíme kostřičky (nemusí se to, je jich málo a jsou měkké, ale já pomazánky radši bez nich).


    Zobrazit celý recept

  2. Květák nasekáme nadrobno, smícháme s cibulkou, sušenými rajčaty a sýrem cottage. Vše smícháme spolu s rybou a zbytkem konzervy a vidličkou rozmačkáme.

  3. Necháme v lednici odležet alespoň dvacet minut a podáváme s pečivem.