
- reklama -
Suroviny
- 100 g kešu ořechů
- 3 jarní mrkve
- 2 lžíce tahini pasty
- šťáva z poloviny limetky
- 1 velký stroužek česneku
- asi 3 cm kousek čerstvého zázvoru
- 1 velký stroužek česneku
- mořská sůl
- lístky koriandru
Postup přípravy receptu
-
Kešu ořechy namočíme do misky s vodou a necháme nejméně 4 hodiny (ideálně přes noc) namočené. Pak je scedíme a necháme okapat.
-
Změklé scezené kešu nasypeme do mixéru, přidáme mrkve nakrájené na kolečka, tahini, šťávu z limetky, nasekaný zázvor a stroužek česneku, sůl a vše rozmixujeme na hladkou směs.
Vmícháme posekané lístky koriandru a pomazánku dáme před podáváním vychladit do lednice.
Poznámka od kuchařky
Recept je z knihy Detox kuchyně.
Kuchařka: Angel 666









