
- reklama -
Suroviny
6 porcí
- 125 g král sýrů Premium (Pribina)
- 150 g jihočeské pomazánkové máslo (Madeta)
- 100 ml sáček majonéza Poličanka
- 1 celá menší cibule
- 1 vařené vejce na tvrdo
- 1 stroužek česneku
- sůl
- bílý mletý pepř
Postup přípravy receptu
-
Do mísy si dáme pomazánkové máslo, majonézu a dobře prošleháme, dokud se dobře nespojí. Lehce osolíme, opeříme a necháme odležet.
-
Cibuli a stroužek česneku si nakrájíme na hodně jemno. Stejně tak nakrájíme uvařené vejce a lahůdkový krémový sýr hermelínového typu a vmícháme do odložené směsi másla a majonézy.
-
Uložíme do chladu nejlépe do druhého dne (pokud to vydržíme) neboť chutě se krásně propojí a česnek se sýrem se chuťově prolnou se základní směsí.
-
Podáváme s čerstvým křupavým pečivem, nebo na křupavé rozpečené bagety.
Poznámka od kuchařky
Použitím kvalitních surovin získáme opravdu excelentní pomazánku, pro vyjímečné příležitosti – snídaně, svačina 🙂
Kuchař: Colombo65