Polévka z lišek

70
- reklama -

Suroviny
4-6 porcí

250 g lišky obecné
2 kostky zeleninového bujonu Vitana Natur
svazek mladé cibulky
pažitka
100 g másla
1 mrkev
4 brambory
sůl
nové koření

Postup přípravy receptu

  1. Na másle orestujeme na jemno nakrájenou mladou cibulku a na hrubo nastrouhanou mrkev.


    Zobrazit celý recept

  2. Přidáme lišky (větší nakrájené a menší vcelku) a společně restujeme a následně dusíme na másle.

  3. Do hrnce nalijeme cca 2 litry vody s rozdrobenými kostkami zeleninového bujonu, 4 kuličky nového koření a na malé kostky nakrájené brambory.

  4. Za občasného míchání cca po 30 minutách dochutíme pažitkou, oříškem másla a dle potřeby můžeme ještě osolit.