- reklama -
Suroviny
4-6 porcí
- 250 g lišky obecné
- 2 kostky zeleninového bujonu Vitana Natur
- svazek mladé cibulky
- pažitka
- 100 g másla
- 1 mrkev
- 4 brambory
- sůl
- nové koření
Postup přípravy receptu
-
Na másle orestujeme na jemno nakrájenou mladou cibulku a na hrubo nastrouhanou mrkev.
-
Přidáme lišky (větší nakrájené a menší vcelku) a společně restujeme a následně dusíme na másle.
-
Do hrnce nalijeme cca 2 litry vody s rozdrobenými kostkami zeleninového bujonu, 4 kuličky nového koření a na malé kostky nakrájené brambory.
-
Za občasného míchání cca po 30 minutách dochutíme pažitkou, oříškem másla a dle potřeby můžeme ještě osolit.
Kuchař: Colombo65