
- reklama -
Suroviny
- hrst smažené cibulky
- lžíce másla
- 3 stroužky česneku
- 2 lžíce hladké mouky
- 5 dkg anglické slaniny
- cca 20 dkg mražených keříkových fazolek
- vývar nebo natur zeleninový bujon
- 1 vajíčko
- 5 listů medvědího česneku
- stonek libečku
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
V hrnci na másle prohřejeme smaženou cibulku, přidáme nadrobno pokrájený česnek a anglickou, zapražíme lehce moukou, přidáme povolené fazolky a zalijeme vývarem.
-
Podle chuti dosolíme, event. okořeníme bujonem. Přidáme nadrobno pokrájený medvědí česnek a libeček a povaříme. Můžeme do vařící polévky rozklepnout vajíčko.
Poznámka od kuchařky
Byla jsem přesvědčena, že dávám rozmrznout bílý rybíz a ejhle … kdo ten krásný zipovací sáček nepopsal? Takže improvizace a to dobrá
Kuchařka: hosta









