Polévka s nevšední chutí

36
- reklama -

Suroviny
2,5 litru

1 kedlubna
1 větší mrkev
kus pórku
1 cibule
1/2 větší salátové okurky
10 kousků Surimi tyčinek
hrst kuskusu(mě zbyl z oběda)
kus másla
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce libečku
1 lžička provensálského koření
pažitka
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Kedlubnu nakrájíme na kousky, mrkev a okurku na půlkolečka, pórek na proužky a cibuli na malé kousky a tu dáme na máslo zpěnit, k ní přidáme veškerou zeleninu, co jsme si připravili, osmažíme jí, zalijeme vodou, přidáme koření a vaříme.


    Zobrazit celý recept

  2. Později dáme nakrájené surimi tyčinky, sojovou omáčku, kuskus a vaříme ještě 15-20 minut. Nakonec dáme libeček s pažitkou a převaříme.

Poznámka od kuchařky

Další nápad, co mě napadl. Polévka je opravdu nevšední a má i zvláštní, dobrou chuť!