- reklama -
Suroviny
2,5 litru
- 1 kedlubna
- 1 větší mrkev
- kus pórku
- 1 cibule
- 1/2 větší salátové okurky
- 10 kousků Surimi tyčinek
- hrst kuskusu(mě zbyl z oběda)
- kus másla
- 1 lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce libečku
- 1 lžička provensálského koření
- pažitka
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Kedlubnu nakrájíme na kousky, mrkev a okurku na půlkolečka, pórek na proužky a cibuli na malé kousky a tu dáme na máslo zpěnit, k ní přidáme veškerou zeleninu, co jsme si připravili, osmažíme jí, zalijeme vodou, přidáme koření a vaříme.
-
Později dáme nakrájené surimi tyčinky, sojovou omáčku, kuskus a vaříme ještě 15-20 minut. Nakonec dáme libeček s pažitkou a převaříme.
Poznámka od kuchařky
Další nápad, co mě napadl. Polévka je opravdu nevšední a má i zvláštní, dobrou chuť!
Kuchařka: Bibinka