
- reklama -
Suroviny
1 porce
- cca 50 g krůtího masa (nejlépe prsa)
- 1 malá červená řepa (cca průměr 3-4 cm)
- kousek pórku
- 1 KL ghí
- sůl
- mletý kmín
- 1-2 PL polévkových těstovin
Postup přípravy receptu
-
Krůtí maso nakrájíme na kousky, pórek nadrobno. Červenou řepu předem uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kousky.
-
V kastrůlku rozehřejem ghí a orestujeme pórek. Přidáme maso a chvilku opékáme. Osolíme, okmínujeme, zalijeme vodou a vaříme doměkka.
-
Přidáme červenou řepu a těstoviny a necháme povařit, než jsou těstoviny hotové.
Poznámka od kuchařky
Vhodnost dle zavedených surovin.
Kuchařka: Johanka128