Polévka s krůtím masem a červenou řepou – pro nejmenší

48
- reklama -

Suroviny
1 porce

cca 50 g krůtího masa (nejlépe prsa)
1 malá červená řepa (cca průměr 3-4 cm)
kousek pórku
1 KL ghí
sůl
mletý kmín
1-2 PL polévkových těstovin

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí maso nakrájíme na kousky, pórek nadrobno. Červenou řepu předem uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kousky.


    Zobrazit celý recept

  2. V kastrůlku rozehřejem ghí a orestujeme pórek. Přidáme maso a chvilku opékáme. Osolíme, okmínujeme, zalijeme vodou a vaříme doměkka.

  3. Přidáme červenou řepu a těstoviny a necháme povařit, než jsou těstoviny hotové.

Poznámka od kuchařky

Vhodnost dle zavedených surovin.