
- reklama -
Suroviny
- cca 1/4 sáčku malých bílých fazolí
- měkký salám nebo párek
- brambory
- masox
- sladká paprika
- majoránka
- česnek
- olej
- cibule
- hladká mouka
- pažitka
Postup přípravy receptu
-
Nejřív si uvařím fazolky, které jsem den předtím namočila do vody. Vařím je v papiňáku, od doby varu 20 minut.
-
V jiném hrnci osmahnu na oleji cibulku, přidám salám na kostičky, zasypu sl. paprikou a zapráším tak 2 lžicemi hl. mouky.
-
Podliju vývarem z masoxu a přidám brambory a uvařené fazolky.
-
Vařím do změknutí brambor.
-
Dochutím majoránkou a česnekem.
-
Nakonec přidávám pažitku. Mám jí nasekanou v mražáku v dózičkách .
Kuchařka: PajaG









