
- reklama -
Suroviny
- 4 nebo 5 listů kapusty
- 1 větší cibule
- 2 mrkve
- 1 hrst nakrájeného celeru (nemusí být)
- 1 hrst pšeničných nebo ovesných vloček
- 2 litry zeleninového vývaru
- 2 lžíce koření Bolívie
- olej
- sůl
- pepř
- (pokud máte trochu vařeného sojového masa, můžete přidat)
Postup přípravy receptu
-
V hrnci si na oleji osmahneme cibulku s mrkví na kolečka a celerem na kostičky, přidáme koření Bolívie, hrst vloček a chvíli restujeme.
-
Přilijeme vývar, přihodíme nakrájenou kapustu, osolíme a necháme cca 15 minut vařit na mírném ohni nebo dokud není zelenina měkká. Dle libosti opepříme.
Poznámka od kuchařky
Pokud máte i sojové maso, na malé kousky jej nakrájejte a přihoďte zároveň s kapustou.
Kuchař: Amy.Stoker7









