- reklama -
Suroviny
- 1 jahodový pudink
- 1/2 l mléka
- 1 ovocné želé s jahodovou příchutí
- 2 jahodové jogurty
- čerstvé jahody
- cukr do pudinku, podle chuti
Postup přípravy receptu
-
Podle návodu na sáčku si připravíme jahodový pudink (1 pudink, půl litru mléka).
-
Pohár naplníme rozmíchaným jahodovým jogurtem a na něj nalejeme jahodový pudink do 3/4 sklenice.
-
Když nám pudink vychladne, poklademe na něj rozkrojené jahody a zalijeme želatinou, kterou rovněž uvaříme dle návodu. (Dortové želé-červené)
Až želatina ztuhne, můžeme ještě ozdobit šlehačkou.
Poznámka od kuchařky
Zdroj-včerejší leták Albert
Do pudinku, pokud máme rádi, můžeme přidat i několik piškotů.
Kuchařka: JanaDorazinova