Plněný hermelínek

72
- reklama -

Suroviny
4 porce

4 hermelínky
50 g paprikáše
50 g zelených oliv
50 g černých oliv
50 g sterilované papriky
1 svazek petrželové natě

Postup přípravy receptu

  1. Plněný Hermelín připravíte docela snadno, potřebujete k tomu pouze trochu trpělivosti a kulaté vypichovátko. Sýr musí být středně zralý. Uvnitř ani ne tvarohový a ani tekoucí. Rozkrojte ho opatrně na plocho a vzniklé poloviny vypichovátkem opatrně vydlabejte.

  2. Vnitřek sýru pak v misce promíchejte s posekanými olivami. Zelené olivy doplňte třeba posekanými sterilovanými paprikami, černé petrželovou natí a podobně. Do vybraných hermelínových „misek“ pak vmáčkněte silnější kolečko salámu a vložte zpět sýr s olivami.

  3. Obě poloviny pak přimáčkněte k sobě a naplněný hermelín zabalte do originálního obalu a uložte do lednice. Po zchladnutí ho krájejte a podávejte.