- reklama -
Suroviny
- 250 ml vody
- 1 lžíce soli
- 1 lžíce kmínu
- 1 pl slunečnicovych semínek
- 1 lžíce lněného semínka
- 1 lžíce sezamu
- 1 lžíce oleje
- 300 g pšeničné chlebové mouky
- 100 g žitné chlebové mouky
- 50 g špaldové mouky
- 50 g celozrnné pšeničné mouky
- 150 ml kvásku
- 1,5 lžičky droždí (myslím že by stačila 1 lžička)
Postup přípravy receptu
-
Program Těsto.
-
Vyválet plát, potřela jsem kečupem, posypala strouhaným eidamem, nivou, půlkou hermelínu nakrájeného na kousky a asi ½ červené papriky nadrobno.
-
Delší strany jsem přehnula cca 4 cm a pak jsme srolovala po kratší straně z každé strany jako dvě rolády proti sobě a dala do nádoby do pekárny, (kde jsem nechala metly které jsme nastavila proti sobě) chleba jsem potřela vodou a posypala sezamem.
Program Pečení / Tmavá kůrka
Kuchařka: sovicka16