- reklama -
Suroviny
1 porce
- žampiony Porto bello
- sójová omáčka (Bragg’s Liquid Aminos – pro vegany)
- oregano
- červená paprika
- zelená paprika
- červená cibule
- ředkvička
- cherry rajčátko
- bílé syrové zelí
- mrkev
- citrónová šťáva
- sůl
- kešu ořechy
- olivový olej
- bílý pepř
- oregano
Postup přípravy receptu
-
Cervena paprika je plnena marinovanou portabellou (soya sauce, oregano) a v jedne zelene paprice je kesu smes (cesnek, bily pepr, oliv. olej).
-
Ve druhe je smes z nakrajeneho syroveho bileho zeliho, strouhana syrova mrkev, sul, pepr a citronova stava. Dozdobeno cervenou cibuli, cherry rajcatkem a redkvickou.
Poznámka od kuchařky
Urceno vegetarianum, veganum a lidem s ruznym onemocnenim.
Kuchař: Mirkam