Plněné štramberské ucho

96
- reklama -

Suroviny

štramberské uši
vanilkový pudink
mléko
kompotované ovoce
šlehačka
mletá skořice
mletý cukr
čokoláda k přizdobení

Postup přípravy receptu

  1. Zakoupíme štramberské uši.

  2. Uvaříme hustější pudink a necháme vychladnout.

  3. Postupně plníme ucho.

  4. Nejdříve pudinkem, pak ovocem, ozdobíme šlehačkou, šlehačku mletou skořicí a celé ucho pocukrujeme a dozdobíme čokoládou.

Poznámka od kuchařky

Ucho jsem si dal minulý týden v práci jako dezert po obědě, moc mi chutnal a líbil se mi i nápad. Oslovil jsem kuchaře Gastrokomplexu p.Jaroslava Krajíčka, který dezert vytvořil a s jeho souhlasem ho prezentuji dál.