
- reklama -
Suroviny
- štramberské uši
- vanilkový pudink
- mléko
- kompotované ovoce
- šlehačka
- mletá skořice
- mletý cukr
- čokoláda k přizdobení
Postup přípravy receptu
-
Zakoupíme štramberské uši.
-
Uvaříme hustější pudink a necháme vychladnout.
-
Postupně plníme ucho.
-
Nejdříve pudinkem, pak ovocem, ozdobíme šlehačkou, šlehačku mletou skořicí a celé ucho pocukrujeme a dozdobíme čokoládou.
Poznámka od kuchařky
Ucho jsem si dal minulý týden v práci jako dezert po obědě, moc mi chutnal a líbil se mi i nápad. Oslovil jsem kuchaře Gastrokomplexu p.Jaroslava Krajíčka, který dezert vytvořil a s jeho souhlasem ho prezentuji dál.
Kuchař: Jenda1