Plněné rohlíky na pohoštění

65
- reklama -

Suroviny

5 větších grahamových rohlíků nebo celozrnných
1 kapie
100 g hrášku
125 g másla
sardelová pasta
sůl
mleté bílé koření
trocha mléka

Postup přípravy receptu

  1. Rohlíkom odrežeme konce a vydlabeme ich.

  2. Náplň : Vydlabanú striedku pokropíme mliekom tak, aby vytvorila mäkkú hmotu. Pridáme maslo a sardelovú pastu a dobre vymiešame do jednoliatej hmoty.
    Vmiešame nadrobno narezanú kapiu a hrášok ( mrazené bez úpravy, čerstvé krátko blanšírujeme ). Ak treba, dosolíme.
    Rohlíky naplníme náplňou, zabalíme do alobalu a odložíme do chladu.

  3. Režeme až druhý deň na plátky hrubé asi 1 cm. Používame na obložené misy ako pohostenie.