
- reklama -
Suroviny
- 5 větších grahamových rohlíků nebo celozrnných
- 1 kapie
- 100 g hrášku
- 125 g másla
- sardelová pasta
- sůl
- mleté bílé koření
- trocha mléka
Postup přípravy receptu
-
Rohlíkom odrežeme konce a vydlabeme ich.
-
Náplň : Vydlabanú striedku pokropíme mliekom tak, aby vytvorila mäkkú hmotu. Pridáme maslo a sardelovú pastu a dobre vymiešame do jednoliatej hmoty.
Vmiešame nadrobno narezanú kapiu a hrášok ( mrazené bez úpravy, čerstvé krátko blanšírujeme ). Ak treba, dosolíme.
Rohlíky naplníme náplňou, zabalíme do alobalu a odložíme do chladu. -
Režeme až druhý deň na plátky hrubé asi 1 cm. Používame na obložené misy ako pohostenie.
Kuchařka: tejaja