
- reklama -
Suroviny
- 5 bavorských klobás
- 1 cibule
- 1 lžice másla
- 1 lžíce nasekané petrželky
- 1 lžíce nasekané pažitky
- 2 lžíce creme fraiche
- 75 g strouhaného sýra
- pepř, sůl
- 5 plátků slaniny
Postup přípravy receptu
-
Klobásy podélně nařízneme tak, aby vznikly lodičky.
-
Cibuli nakrájíme na kostičky a na másle necháme zesklovatět.
V misce smícháme creme fraiche, bylinky, sýr a cibulku. Osolíme, opepříme. -
Směsí naplníme klobásy, a zavineme do slaniny.
Dáme zapéct do trouby vyhřáté na 180 st. cca 20 minut. Pro vypečenější vršek zapneme na posledních 5 minut gril.
Kuchařka: lemarti