
- reklama -
Suroviny
- 3 francouzské bagety
- 2 salátové okurky
- 300 g taveného sýra
- 4 rajčátka
- sůl
- čerstvý mletý pepř
- hrst pažitky
- strouhaná řepa
- mrkev na ozdobu
Postup přípravy receptu
-
Každou bagetu rozkrojíme na čtyři části a vydlabeme střed.
-
Okurky oloupeme, rozkrájíme na stejně velké kusy jako bagety a vydlabeme jadérka.
-
Rajčátka omyjeme, rozpůlíme,vybereme jadérka a dužinu nakrájíme na malé kostičky. Pažitku nasekáme nadrobno.
-
Tavený sýr smícháme pak s pažitkou a rajčátky. Podle chuti osolíme a opepříme.
-
Do každého vydlabaného kousku bagety zasuneme kousek okurky.
-
Takto připravené bagety naplníme sýrovou směsí.
-
Na talířích každou porci dozdobíme nastrouhanou mrkví a červenou řepou.
Poznámka od kuchařky
Pomazánku jsem si ještě po ukončení pokrmu dopnila dalšími surovinami na konzistenci salátku, receptík dodám.
Kuchařka: varilamyskakasicku









