
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 750 g mletého masa
- 200 g anglické slaniny
- 200 g tvrdého sýru
- 250 g hub
- 1 větší cibule
- sůl, pepř
Postup přípravy receptu
-
Do formy na střední srnčí hřbet vložíme pečící papír, poté vkládáme plátky anglické slaniny tak, aby okraje zůstaly volné, vložíme první vrstvu mletého masa.
-
Na to dáme houby, které jsme mezitím podusili na cibulce a nechali mírně vychladnout. Dáme opět vrstvu mletého masa, na to dáme silnější vrstvu na hrubo nastrouhaného sýru a opět dáme již poslední vrstvu mletého masa.
-
Nakonec to zabalíme do převislých konců anglické slaniny a dáme péci.
Poznámka od kuchařky
Je to méně složité než se zdá 🙂
Kuchařka: Maemi