
- reklama -
Suroviny
z jednoho balíčku cca 25 placiček
- 1 balíček ovesných vloček
- 1 balíček mražené zeleniny – nejlépe čínské
- 2 cibule
- podravka
- sušený česnek
- pepř
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
-
Ovesné vločky opláchneme a probereme. Nasypeme do větší mísy a zalejeme vodou. Necháme je odstát nejlépe přes noc.
-
Potom vločky zbavíme přebytečné vody (je to důležité, jinak nám při smažení nebudou držet tvar).
-
Přidáme nasekanou zeleninu, kterou jsme spařily horkou vodou, na kostky nakrájenou cibuli a koření dle chuti. Není problém si tam přidat i něco podle sebe, např. nakrájený měkký salám atd. Vše dobře promícháme.
-
Těsto vkládáme polévkou lžící na rozpálený tuk a smažíme do zlatova z obou stran.
-
K tomu je vynikající nějaká masová směs. Přeji všem, kdo to zkusí dobrou chuť.
Kuchařka: mironett86









